MyDesk ProFile

Assalamualaikum,IMG_7163a

Civil Engineering.

Rizalha B Merah.

012-2776294

Sg. Besi/Kepong

e-mail: rizzmerr@gmail.com

YM: rockettorussia76

gtalk: rizzmerr

Apalah guna ada wang jika tiada ilmu dan apa guna ada ilmu jika tidak disampaikan………

Sesungguhnya masalah itu adalah peluang dan peluang itu adalah perniagaan…gunakan dengan sebaiknya..

Sila tinggalkan komen ataupun sebarang pertanyaan..

Salam perkenalan dari saya..

  1. salam

      • rizzmerr
      • July 13th, 2009

      salam tarmizi..selamat berkunjung..

  2. salam bro…
    byk info cun dlm ni…
    tq for sharing…

      • rizzmerr
      • July 17th, 2009

      toche toche…..

    • faiz
    • July 18th, 2009

    salam. selamat berjaya dalam bidang yang diceburi.

      • rizzmerr
      • July 18th, 2009

      salam, insyaAllah atas kehendakNya

    • klik
    • July 21st, 2009

    salam…harap dapat beri banyak lagi ilmu yang berguna kat sini….saya tengah nak balajar pasal emas ni…

      • rizzmerr
      • July 22nd, 2009

      insyaAllah…apa ilmu yang ada dikongsi bersama…

    • yed2
    • July 21st, 2009

    salam bro..tq 4 da info
    it’s really nice!!

      • rizzmerr
      • July 22nd, 2009

      welcome bro….

  3. salam… dok tgh kaji2 roll over game ni.. pening2

      • rizzmerr
      • October 5th, 2009

      kira2 mmg pening..hehhehe

    • rizzmerr
    • October 22nd, 2009

    Vacancies utk site Q.S supervisor projek pahang-selangor water transfer (karak town)

    Fresh graduate with cert or diploma holder are welcome.

    Job function
    a) prepare inspection record
    b) prepare joint measurement record
    c) handle site documentation and administration.

    Before 31st October 2009

  4. salam, bagi lah line-line kerja yang best2 kepada budak2 lepasan U kita ni. Selamat menabur budi. TQ

    • khairil
    • January 22nd, 2010

    salam,

    bro macamana nak jadi agen nubex

    • near
    • July 16th, 2010

    bro, nak tanya hang pi cek CCRIS tu Bank Negara Jalan Dato Onn atau Jalan Kuching. Rasa2 nak pi check jugak laa.

      • rizzmerr
      • July 17th, 2010

      BNM jln kuching…..blok kiri dr entrance…CTOS pon bleh cek sndiri tapi walk-in gak kat jln ampang

    • iss
    • August 21st, 2011

    berapa harga emas bungaraya 10g skrg?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: